Uw bestelling

 x 

Winkelwagen is leeg

Inloggen

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen: Schrijf u in op de nieuwsbrief!

ALGEMENE INFORMATIE

ProductenThe Only One
Wij bieden exclusief de collecties van het Italiaanse bedrijf RCR Cristalleria Italiana. De producten worden tegenwoordig gemaakt van LUXION® (deze producten bevatten geen lood, maar hebben verder alle eigenschappen van kristal). Zie meer informatie de pagina RCR Crystal op deze site. Op onze site vindt u ook nog verschillende producten uit de oude collecties welke gemaakt zijn van kristal. Per product staat aangegeven van welk materiaal het gemaakt is.

Verzending
De producten worden in Nederland binnen 3 - 5 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld op de site. De producten worden met PostNL naar u verstuurd. Indien uw bestelling uit meerdere producten bestaat kunnen deze mogelijk apart verzonden worden. De kosten voor verzending in Nederland zijn € 6,95 en worden bij het bestelproces toegevoegd aan uw bestelling.

Verzending buiten Nederland
Levering wereldwijd mogelijk. Voor de kosten en levertijd kunt u contact met ons opnemen.

Betaling
Voor zover niet later is overeengekomen dient het door u verschuldigde bedrag vooraf te worden voldaan. Na betaling worden de producten toegezonden binnen 3 - 5 werkdagen, tenzij anders is overeengekomen/vermeld op de site. Betalen bij Crystal Online is altijd veilig. Voor bestellingen binnen Nederland kunt u veilig betalen via iDEAL. Zo handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in uw vertrouwde online betaalomgeving. U kunt ook kiezen voor het zelf overmaken van het verschuldigde bedrag op onze rekening. Kiest u voor zelf overmaken, dan kunt u het volledige bedrag overmaken op rekeningnummer NL63ABNA0490555586 t.n.v. Crystal Online. Na ontvangst van de betaling sturen wij uw bestelling binnen 3 - 5 werkdagen toe.

Gratis retourneren
Voldoet uw aankoop niet aan uw wensen? Dan kunt u uw bestelling gratis retourneren en krijgt u het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) teruggestort op uw rekening. Dit is alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland. U dient via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling kenbaar te maken dat u uw bestelling wilt retourneren. Uw bestelling dient binnen 5 werkdagen aan ons geretourneerd te worden*. Wij zullen na ontvangst van de bestelling het verschuldigde bedrag binnen één werkdag aan u overmaken.

Ontvangen wij geen melding van retourneren binnen 48 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan gelden onze algemene voorwaarden. U heeft een herroepingsrecht (bedenktijd) van 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt de overeenkomst herroepen zonder opgave van redenen, alleen de kosten van het terugzenden komen in dit geval voor uw rekening*. Crystal Online zal binnen dertig dagen het door de u betaalde bedrag terug betalen.

*Tijdens dit termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Algemene Voorwaarden
Klik hier 
voor onze voorwaarden en privacy (art.15). U kunt deze voorwaarden ook inzien tijdens het bestelproces voordat u de bestelling afrond.

Privacy
Bij het gebruik van de website en/of het plaatsen van bestellingen worden uw gegevens verwerkt in het klantenbestand van Crystal Online. Alle gegevens worden opgeslagen en alleen gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van klantenbeheer en bedrijfsvoering. Daaronder wordt verstaan: verwerking van bestellingen, betalingen en administratieplicht. Meld u zich aan voor de nieuwsbrief dan wordt uw naam en e-mailadres opgeslagen in ons e-mailsysteem, zodat wij u in onze nieuwsbrief persoonlijk aan kunnen spreken. Referenties op onze site worden niet automatisch geplaatst. Dit gaat altijd in overleg en wordt per mail bevestigd. Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen en/of uw referentie willen laten verwijderen dan kunt u dat kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Onze website is beveiligd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden.

Gegevens Crystal Online
Rekeningnummer: NL63ABNA0490555586
KvK-nummer: 52701026
BTW-nummer 850558992B01

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoonnummer: 06 - 282 52 141