Uw bestelling

 x 

Winkelwagen is leeg

Inloggen

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen: Schrijf u in op de nieuwsbrief!

RCR CRISTALLERIA ITALIANA

RCR is de grootste kristal fabrikant van Italië en behoort tot de wereldwijde top. Het is een dynamisch bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen, trends en ontwerpen. De collecties van RCR staan symbool voor de Italiaanse levenstijl, schoonheid, design, cultuur, traditie, kwalitatieve materialen en green policy.

Nieuwe stijl en trends
RCR heeft ervoor gekozen om vanaf 2015 een aantal veranderingen door te voeren. Het milieu en duurzaamheid spelen hierin een belangrijke rol. RCR is al jaren actief in het ontwikkelen van een materiaal genaamd
LUXION®. Alle producten worden vanaf 2015 gemaakt van LUXION®.

U vindt op onze site ook nog een aantal collecties gemaakt in kristal. Per product staat aangegeven of het gemaakt is in kristal of LUXION®. Onderstaand vindt u meer informatie m.b.t. LUXION®. Voor de kristallen glazen geldt dat deze niet in de vaatwasser kunnen, deze kunt u het beste met de hand reinigen. 

Eco crystal glass    
Elektrische ovens Materiaal Zonnepanelen
 Elektrische ovens  Zuivere grondstoffen
100% recyclebaar
Groene energie 

LUXION®


Een revolutionair nieuw materiaal dat is ontwikkeld in de laboratoriums van RCR Cristalleria Italiana. Het bevat geen lood, maar heeft verder alle eigenschappen van kristal qua helderheid en sterkte.

Voor de productie van dit materiaal is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën wat heeft geresulteerd in kwalitatief hoogstaande producten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast biedt het ook extra voordelen voor de gebruiker van de producten, omdat deze producten minder snel breken en beter bestand zijn tegen veelvuldig reinigen waardoor deze producten uiterst geschikt zijn voor alledaags gebruik.

RCR LUXION

Meer informatie: www.rcrcrystal.com